Direktlänk till inlägg 17 januari 2013
En god och billig middag blev det idag!
Dela kycklingfiléer på längden, stek i smör och pensla sedan på Bull´s Eye Hickory sås, salta och peppra, häll på lite vatten och låt skjuda under lock i ett par minuter, servera med couscous och en sås gjord på en burk stark tacosås som jag mixade ihop med creme fraiche, värm såsen och tillsätt lite extra chili om mer hetta önska.
En isbergssallad med majs och fetaost samt en god vinegrett passar bra ihop.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 | 5 |
6 | ||||
7 |
8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
|||
14 | 15 | 16 |
17 | 18 |
19 | 20 | |||
21 |
22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
|||
28 |
29 | 30 | 31 |
||||||
|