Wokade laxkuber som har legat i en marinad av chili, ingefära, vitlök, soya och lime. Det blandas sedan med sockerärter och bambuskott samt en skysås av soya, sweet chili, akacihonung, färsk chili och tamadrind. Breda äggnudlar, djupa skålar och pinnar är ett måste till denna rätt...
Kommandoran
28 november 2009 19:06
Ang din kommentar hos mig om "regler för bloggar", så fick jag en sur och bitter kommentar (som jag ettrigt tog bort) om att jag skriver för personligt och elakt. Ha! Det är ju såna bloggar jag själv vill läsa! Inga som handlar om vårpromenader och adventsljusstakar...Jag blev lite ilsk och var förstås tvungen att spy lite sofistikerad galla, haha. Men energitjuvar ägnar jag inte en sekund, så nu är det glömt, vips! Trevlig helg på dig! Kram!
Kommandoran
28 november 2009 19:35
Haha, du är för härlig! Du har en award...typ...i mitt senaste inlägg:)