Direktlänk till inlägg 28 mars 2010
Huset fylls med underbara dofter från dagens middag, en Indisk kycklingryta gjord på kycklingfilé, färska tomater, gul lök, vitlök, ingefära, spiskummin, kanel, kardemumma, chili, lagerblad, svartpeppar, salt och lite socker.
Jag toppar sedan grytan med kokosmjölk för att ta ner hetten lite och balansera upp det söta.
I riskokaren puttrar Basmatiriset som jag smaksatt med Birjanikrydda.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
|||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | 30 | 31 | |||||||
|