Direktlänk till inlägg 3 oktober 2009
Nu ska jag börja förbereda kvällens middag.
Första gången jag åt denna rätt var för tjugo år sedan och är fortfarande en favorit.
Min cassoulet gör jag på lammkött som jag bryner lite lätt i pannan, sedan gör lergrytan resten, jag blandar lammköttet med vita och röda bönor, krossad tomat, lök, vitlök, paprika, färsk chili, timjan och rosmarin från kryddlandet , lagerblad, apelsinskal och salt och pepper och små starka korvar.
Den får stå i ugnen på 175 grader i tre timmar och sedan avnjutas med ett gott vitt bröd och rödvin.
Är det någon som blir sugen så serveras grytan vid halv åtta.......
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | |||
26 | 27 |
28 |
29 | 30 |
31 |
||||
|